Vi bryr oss - på riktigt

Nyfiken på livet som konsult?

Som sjuksköterska hos ApplyMe kommer du att känna att vi bryr oss om dig, på riktigt. Vi har förståelse och respekterar att livet inte bara är arbete och därför matchar vi alltid uppdragen efter dina specifika behov och önskemål. Du kommer tilldelas en egen kontaktperson som ser till att du får uppdrag som matchar dina önskemål och drömmar. Vi vill erbjuda våra vårdgivare engagerade, positiva och flexibla sjuksköterskor och en förutsättning för det är att du som sjuksköterska mår bra, får uppdrag som är utvecklande och passar din profil samt får stöttning av din arbetsgivare. Vi vill höra om dina drömmar och önskemål, kontakta oss redan idag så hittar vi rätt bemanningsuppdrag åt dig!


  • ApplyMe AB vet vi att det är viktigt med en nära och personlig kontakt till våra konsulter. Därför får du alltid en egen kontaktperson som känner dig, dina specialistområden samt just dina specifika önskemål och drömmar. Vi är kända för vårt engagemang och familjära approach där vi alltid eftersträvar en personlig relation med var och en av våra anställda och underkonsulter. Vårt signum är att vi alltid är anträffbara, när du jobbar obekväma tider kan du känna dig trygg med att det gör vi också!
  • Genom att skicka formuläret godkänner ni att vi hanterar era personuppgifter enligt vår policy för behandling av personuppgifter, som ni kan läsa om här
  • Underkonsult eller behovsanställd

   På ApplyMe har du möjlighet välja mellan att arbeta som behovsanställd eller underkonsult, utifrån vad som passar just din livssituation.

   För dig som föredrar den totala flexibiliteten i att kunna jobba så mycket eller lite du vill i kortare eller längre perioder erbjuder vi en behovsanställning. Behovsanställningen innebär att du kan ta välbetalda uppdrag när det passar dig bäst.

   Har du eget företag och föredrar att arbeta som underkonsult går även detta utmärkt. Genom att jobba som underkonsult till ApplyMe utvecklas du i din yrkesroll samtidigt som du får ta del av en stor variation av uppdrag, möjlighet till självfakturering och uppstartshjälp vid bildande av företag.