Ta nästa steg i din karriär

Nyfiken på livet som konsult?

Vi bryr oss - på riktigt

Som sjuksköterska hos ApplyMe kommer du att känna att vi bryr oss om dig, på riktigt. Vi har förståelse och respekterar att livet inte bara är arbete och därför matchar vi alltid uppdragen efter dina specifika behov och önskemål. Du kommer tilldelas en egen kontaktperson som ser till att du får uppdrag som matchar dina önskemål och drömmar. Vi vill erbjuda våra vårdgivare engagerade, positiva och flexibla sjuksköterskor och en förutsättning för det är att du som sjuksköterska mår bra, får uppdrag som är utvecklande och passar din profil samt får stöttning av din arbetsgivare. Vi vill höra om dina drömmar och önskemål, kontakta oss redan idag så hittar vi rätt bemanningsuppdrag åt dig!


  • Bli en av våra uppskattade sjukssköterskor

   ApplyMe erbjuder dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska spännande och givande uppdrag inom hälso- och sjukvården i hela Sverige, från söder till norr. Vill du bredda din erfarenhet eller ta ett nytt steg i karriären?

   Att jobba som sjuksköterska eller specialistsjuksköterska hos ApplyMe ger dig en möjlighet att få ett utvecklande och flexibelt arbete där ditt fokus ligger på det kliniska och inget annat. Vi lyssnar givetvis på dina önskemål och kommer erbjuda dig uppdrag som matchar dina önskemål gällande uppdragslängd, kompetens och geografi. Du som arbetar som bemanningssjuksköterska har också möjlighet att prova på många olika arbetsplatser, vilket hjälper dig att utvecklas i din karriär.

   • Genom att skicka formuläret godkänner ni att vi hanterar era personuppgifter enligt vår policy för behandling av personuppgifter, som ni kan läsa om här